Popp opp

Popp opp er underholding som plutselig popper opp akkurat der du minst venter det. Vi har med fantastiske artister som skaper liv både inne og ute.

Med:
Sigbjørn Rua - Sigbjørn Rua har danset lausdans siden han var liten gutt hjemme i Jondalen. Etter at han danset for Frikar i Melodi Grand Prix lever han nå av danseoppdrag i inn- og utland. Han har vunnet utallige kappleiker, danset på mange konserter og har lært bort lausdans til mange gutter og jenter opp gjennom årene.

Marcus Andreassen alias `Dark Marc´ er en breaker født og oppvokst i Oslo. Han startet aktivt å breake i 1997. Han er offisiell Norgesmester og har lang erfaring innen konkurranser, show, kurs og teater.

Indian rhythms - Dans er språket som hjelper oss med å uttrykke våre følelser og tanker uten å si et ord. Hoved fokuset er å skape et miljø og atmosfære som vil være inkluderende og gi rom for utvikling. Ungdommene vil bli oppfordret til å være kreative og koreografere, ta mer ansvar ved forestillinger for musikk og scenen og delta i UKM. For små barns gruppene blir det arrangert andre forestillings arenaer som blant annet Barnas Verdensdager.

Elever fra lørdags skolen på oslo musikk – og kulturskole - OMK er en skole for hele Oslo-området. Vi underviser og har kurs i de fleste disipliner innen kunst og kultur: Musikk, dans, teater, visuell kunst og skapende skriving.

PULSE - PULSE er navnet på et samarbeidsprosjekt mellom Norges Musikkorps Forbund (NMF), den sørafrikanske musikkorganisasjonen Field Band Foundation (FBF) og Fredskorpset (FK).